ZOEnergy | Onze partners
489
page-template-default,page,page-id-489,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Onze partners

Alliander

Alliander is een netwerkbedrijf en verzorgt de distributie van energie in o.a. Noord Holland, Gelderland en Friesland en telde in 2016 5,6 miljoen klantenaansluitingen.

Arcadis

Arcadis is een advies-, ontwerp-, projectmanagement- en ingenieursorganisatie op het gebied van infrastructuur, water, milieu en gebouwen. Verder ontwikkelt, ontwerpt, implementeert, onderhoudt en exploiteert Arcadis projecten voor bedrijven en overheden.

DNV GL

DNV GL is een wereldwijd opererend classificatiebureau voor met name de energie, maritieme, olie & gas-industrie. Binnen DNV GL bestaan er vier Business Area’s te weten Maritiem, Olie & gas, Energie en Business Assurance.

Engie

ENGIE is een multinationaal energiebedrijf wat een leidende rol neemt in de energietransitie. ENGIE is de grootste technische dienstverlener in Nederland en wereldwijd het grootste private energiebedrijf. We realiseren innovatieve oplossingen voor een CO2-neutrale maatschappij, en nemen de verantwoordelijkheid om partijen te verbinden denkend vanuit de waarde voor alle betrokken.

TNO

TNO verbindt mensen en kennis om innovaties te creëren die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterken. Dat is onze missie en daar werken wij, de 2600 professionals van TNO, dagelijks aan.

Gemeente Amsterdam

Amsterdam telt ongeveer 840.000 inwoners en heeft een oppervlakte van ongeveer 219 km2. De gemeente heeft zich ten doel gesteld om, conform het klimaatakkoord in Parijs, 40% CO2 te besparen in 2040 (tov 1990) en in 2050 alle gebouwen aardgasvrij te maken.